Menu
Bewustwording

Bewustzijn in wie JIJ bent

Ellen de Groot van Praktijk Groot & Krachtig coacht gevoelige moeders om zichzelf en kun kinderen beter te leren kennen en begrijpen. Bewustzijn in wie ze zijn, wat ze nodig hebben en hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen. Daar past een hele mooie 1-op-1 training bij die Ellen heeft ontwikkeld. Ze vertelt je in deze blog wat deze training inhoudt, hoe je hiervoor kunt aanmelden en welke mooie bonus je erbij krijgt.

Stel je voor

Je wordt in de ochtend wakker met een dikke vette glimlach. Je kijkt een keer in de spiegel naar jezelf en je glimlach wordt nog groter. Of, nog beter, je kijkt naar je kinderen en je krijgt helemaal een warm gevoel van binnen. Wat is het toch fijn samen. Je kunt zo ontzettend genieten van je gevoelige kinderen.

De momenten die minder fijn aanvoelen, ebben in je hoofd helemaal weg. Die worden minder belangrijk, omdat je weet dat je altijd een keuze hebt. Jij hebt namelijk altijd een keuze om je goed te voelen en daar zelf actief mee aan de slag te gaan. Je ervaart rust en je bent blij met jezelf.

Je bent een ontzettende denker

Maar, je bent daar nog niet. Je weet nog niet helemaal hoe die gevoeligheid voor je werkt. Je denkt daar nog veel te veel over na. Wat je doet is erover lezen, maar hebt er eigenlijk nog nooit iets mee gedaan. Ja, denken in je hoofd, daar ben je ontzettend goed in. De (negatieve) gedachten blijven maar rondjes draaien in je hoofd. Daarbij merk je dat je geen rust hebt en je voelt je opgejaagd en gehaast. Je voelt dat je vaak in een negatieve spiraal zit, maar je weet nog niet hoe je hier uit kunt komen.

Jij bent degene die het werk mag doen

Maar, ik geef je een kans om daarmee aan de slag te gaan. Ik heb een training ontwikkeld voor moeders zoals jij. Die willen gaan ontdekken wat hun gevoeligheid voor hen betekent. Je leert welke stappen je kunt zetten om bij jezelf te blijven, verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je onderneemt die actie die bij jou past. Positief leren denken is waar we ook aandacht aan besteden. Je gaat onderzoeken wat je energie kost en wat je juist energie oplevert. En wat denk je van die woorden die je de hele tijd in je hoofd afspelen. Daar gaan we ook mee aan de slag!

Want wat je wilt is dat je meer en meer tot rust komt en dat je kunt gaan genieten van jezelf en je kind.

Er is meer

Ik ga tijdens verschillende sessie met jou samen werken aan verschillende thema’s. Thema’s waarin ik weet en zelf ook heb ervaren dat ze belangrijk zijn om jezelf beter te leren kennen. Aan de training heb ik een hele mooie gratis bonussessie (twv 65,- euro) toegevoegd. Tijdens deze extra sessie gaan we namelijk aan de slag met een kindertekening van je kind.  Ik zie je kind niet tijdens de training, maar door het inzetten van een kindertekening kunnen we specifiek inzoomen op wat je kind nodig heeft. Door een kindertekening kun je namelijk in de belevingswereld van het kind kruipen. Op deze manier kan ik aan de slag met jou en je kind toch zien. Want de wisselwerking tussen jullie twee is zo belangrijk.

Wat levert het je op


Jij krijgt meer inzichten in jezelf (en geloof me, daarmee ook inzichten in je gevoelige kind). Je weet welke keuzes je mag maken en hoe je goed voor jezelf mag gaan zorgen. Je voelt dat je verandert en je steeds beter gaat voelen. En degene die daarmee aan de slag mag gaan, ben jij. En ik help je daarmee. In vijf maanden tijd zul je gaan ervaren wat je nodig hebt en hoe je dat kunt gaan aanpakken.

Interesse of meer informatie? Kijk op www.praktijkgrootenkrachtig.nl/training.

GOED NIEUWS – Als lezer van Morris en Maan kun je deze training nu tijdelijk met 10% korting aanschaffen! Geef bij je bestelling op www.praktijkgrootenkrachtig.nl/training aan dat je via ons komt en dan zorgt Ellen ervoor dat je de korting ontvangt.


Eerdere berichten van Ellen

No Comments

    Leave a Reply