Menu
Eten

Back to school: de 5 leukste lunchboxen en drinkflessen

De scholen zijn weer begonnen. Tijd dus voor nieuwe lunchboxen en drinkflessen. Hier in huis is het meestal een hele zoektocht naar een drinkfles die ook fijn drinkt (lees: dit rietje is niet fijn, of ik krijg die beker niet zelf open). Maar zelf heb ik ook een onwijs grote hekel aan drinkflessen die lekken. Wie niet?
En ook een zoektocht naar geschikte lunchboxen heeft hier altijd even tijd nodig. Mijn kinderen eten graag hun eten in aparte vakken (ja ook in de avond doen ze dit graag, iets met hoogsensitieve kinderen ;)). Dus een lunchbox met verdeelvakken is hier wel zo fijn. Onze kinderen hebben nu nog een Lego lunchbox, waar ik dus zelf aparte bakjes in moet doen om alles te kunnen verdelen. Mega onhandig dus. Tijd om eens weg te zwijmelen bij deze mooie lunchboxen en drinkflessen.

1. De drinkflessen van Liewood

De drinkfles van Liewood. Hier ben ik dus echt verliefd op. Naast het feit dat ze een onwijs handige drinktuit hebben, is het printje toch ook echt om verliefd op te zijn. Sterker nog, deze zouden zo rechtstreeks in mijn eigen tas belanden. Én het is ook nog eens een thermofles. Zo blijft het drinken ook nog eens lekker koel.
Ga jij voor de Dino print, voor de Rainbow print of bijvoorbeeld voor de Cat Mustard?

2. De RVS lunchboxen van Liewood

Deze lunchbox van Liewood is van RVS én heeft verdeelvakken. Hoera! Precies wat mijn kinderen dus enorm fijn vinden. En zelf ben ik ook nog eens fan van de RVS lunchboxen. Dag plastic!

3. De foodjar van Liewood

Ik blijf een beetje in dit merk hangen, maar vind je het gek? Die printjes zijn toch om verliefd op te worden (krijg dit overigens niet gesponsord door Liewood hoor, gewoon oprecht verliefd). Liewood heeft ook een food jar. Want wie zegt dat er altijd alleen brood mee naar school moet. Deze food jar is ideaal voor het meenemen van bijvoorbeeld pasta. Iets wat mijn kinderen dus wel degelijk doen. Hoe lekker is het om een keer geen brood mee te hoeven nemen, maar te kunnen smullen van een pastasalade of gewoon een bakje vol met rauwkost.
Voor welke print ga jj? Artic mix, Bubbly sand of bijvoorbeeld de Panda dark rose?

4. De drinkbekers van Petit Monkey

Nog zo’n leuk merkje zijn de drinkbekers van Petit Monkey. Deze hebben ook een fijne drinktuit én hij lekt niet. Iets wat deze mama wel een voorwaarde vindt voor een goede drinkfles. En ook deze drinkbekers komen in leuke prints. Zo heb je een drinkbeker met een zeedieren print, een zwarte dieren print of wat dacht je van glitter!

5. De snackboxen van de HEMA

Elk jaar loop ik de HEMA binnen voor de snackboxen, want wat zijn ze elk jaar toch weer leuk! En ook altijd voor een fijn prijsje. Wordt deze mama dan weer blij van. Ook hier is er weer veel variatie te vinden in de printjes en altijd even mooi! Zie hieronder bijvoorbeeld een leuke set met een rainbow print, een jungle print of zelfs met een Jip en Janneke print (want die heeft er nu geen zwak voor Jip en Janneke?).

*Deze blog bevat affiliate links.


Eerdere berichten

No Comments

    Leave a Reply